Ons bedrijf

Onze werkvloer bedraagt 400 m2 exclusief kantoren… Autoschade Bergen beschikt over maar liefst zes hefbruggen en de beste afzuiginstallatie op onze werkplekken en diversen las apparatuur. Een richtbank en alle benodigde richt apparatuur om uw voertuig weer perfect te herstellen.

Een eigen kleurmakerij met de modernste apparatuur en ontelbare kleur nuances, een grote spuitcabine van maar liefs negen meter lang. Diverse droogsystemen om u lak zo snel en milieuvriendelijk te drogen zoals de nieuwste techniek UV droogsysteem en infrarood systeem en het warme lucht droogsysteem.

Een plaatwerkafdeling. Diagnose systeem om uw voertuig uit te kunnen lezen. Wij beschikken ook over diverse verlijming technieken en uitdeuken zonder spuiten ( restylen / spot repair ).

Ook kunt u voor ruitvervanging of ruitreparatie bij ons terecht maar ook voor een goede poetsbeurt of een lakverzegeling bent u bij ons op het juiste adres.

Kortom uw voertuig is bij ons op de juiste plaats als het gaat om het herstellen en spuiten van uw schade of een cosmetische behandeling.